Beton Dezactivat Fosforescent • Oferta de Pret / m² in 2022

 

Beton dezactivat fosforescent

 

CE ESTE BETONUL DEZACTIVAT FOSFORESCENT?

Straluceste in betonul intunecat… Ce este cu adevărat betonul dezactivat fosforescent? De-a lungul anilor, am văzut contractori de beton care aplică diferite agregate decorative în betonul lor – de la sticlă reciclată la oglinzi zdrobite și scoici. În ultimii doi ani, lumea betonului simplu a primit un facelift strălucitor. Betonul dezactivat fosforescent este acum posibil prin aplicarea produselor noastre fosforescente.Am introdus aceasta tehnologie ,si suntem lideri de piață atat in Romania cat si in Europa, de înaltă performanță stralucitoare rock și nisip stralucitoare aproximativ 4 ani în urmă și rămâne pe marginea de taiere a aplicațiilor strălucitoare de beton și tehnici de atunci.

 

CARACTERISTICI DE PERFORMANȚĂ

CEA MAI AVANSATĂ TEHNOLOGIE

Pietrele strălucitoare  prezintă un proces de fabricație brevetat care utilizează cea mai mare încărcare a stronțiului-aluminat dopat cu Europium pur (SrAl204) posibil din punct de vedere tehnic.

CEA MAI LUNGĂ DURATĂ A STRĂLUCIRII

Pietrele strălucitoare de super-luminozitate  au cea mai bună luminozitate din clasă și cea mai lungă persistență a strălucirii de pe piață.

DURATĂ DE VIAȚĂ INFINITĂ

Alimentate de lumina naturală a zilei, pietrele strălucitoare se încarcă complet în mai puțin de 10 minute și vor continua să se auto-alimenteze pentru a crea lumină ambientală fără energie electrică timp de peste 20 de ani.

 

CUM SE APLICĂ AGREGATELE FOSFORESCENTE PENTRU A CREA BETON DEZACTIVAT FOSFORESCENT

Există câteva moduri în care agregatele fosforescente pot fi folosit pentru a face betonul fosforescent. În sensul acestui articol, vom acoperi cea mai populară metodă de aplicare – însămânțarea altfel cunoscută sub numele de radiodifuziune manuală. Aceasta este una dintre cele mai simple tehnici, deoarece necesită doar aplicator pentru a arunca pietrele fosforesente peste tot suprafața de beton dezactivat. Odată ce acest lucru este finalizat, roca stralucitoare este ușor de lucrat în beton de întărire, astfel încât este chiar sub suprafață, acoperite cu un film subțire de ciment cunoscut sub numele de „crema” de beton.

 

2 CELE MAI POPULARE MODURI DE A EXPUNE AGREGATELE FOSFORESCENTE

 

Pentru ca betonul să strălucească, piatra strălucitoare  trebuie expusă la suprafață, astfel încât să poată absorbi energia luminoasă și să o stocheze pentru o utilizare ulterioară. Acest lucru poate fi realizat fie chimic, fie mecanic. Expunerea chimică a pietrei strălucitoare se realizează prin pulverizarea ușoară a unui agent de întârziere a betonului peste betonul de întărire. Retarderul încetinește procesul de întărire chimică pe suprafața betonului, permițându-i să rămână suficient de moale pentru a se spăla a doua zi cu un furtun și o mătură. Piatra strălucitoare  este apoi expusă la suprafață, creând un curs, o suprafață de beton fosforescent.

 

Utilizari beton dezactivat fosforescent

Domenii de utilizare:

Constructii civile – rezidentiale si/sau comerciale
Proiecte private sau publice

Aplicatii:

• Cai de acces, parcari, garduri, scari, socluri si pereti decorativi
• Terase, alei de gradina, zone de margine ale piscinelor
• Zone pietonale (strazi, piete, esplanade, faleze)
• Parcari, pasaje, sensuri giratorii, trotuare, piste pentru biciclete, alei
• Fatade, ziduri de sprijin, pereti, acoperiri decorative

Pentru lucrarile de beton dezactivat fosforescent ne deplasam oriunde in Romania (ex. IasiBucurestiTimisoaraConstantaSatu MareSibiuCluj-Napoca, sau orice alt oras / judet din Romania)

 

Imaginați-vă betonul care arată ca un beton gri obișnuit, simplu în timpul zilei, dar după ce luminile se sting, acesta va genera o strălucire luminescentă care va dura toată noaptea fără a fi conectat la nicio sursă de alimentare. Deși poate părea super-concret despre care ai citi într-un roman science fiction, este de fapt o posibilitate astăzi datorită noilor agregate strălucitoare în întuneric de la Beton Deactivat Fosforescent

Beton dezactivat fosforescent

Concepute pentru aplicații de interior și exterior, agregatele luminoase ale absorb și stochează energia naturală și artificială a luminii, atât de la soare, cât și de la iluminatul artificial. Odată ce sursa de lumină nu mai este prezentă, pigmenții strălucitori încep să-și elibereze energia stocată. Ei folosesc o formulare brevetată de pigmenți fotoluminiscenti puternici, brevetați, astfel încât își vor emite strălucirea timp de 12 ore sau mai mult pentru a oferi o sursă de lumină ambientală auto-generatoare.

 

Mai multă lumina cu beton dezactivat fosforescent

Agregatele fosforescente în întuneric pot fi încărcate complet în 10 minute atunci când sunt expuse la lumină naturală. Lumina directă a soarelui nu este necesară.

În aplicațiile interioare, agregatele de strălucire  pot fi complet energizate în 15 până la 20 de minute folosind surse de lumină cu halogen, fluorescente sau incandescente.

Agregatele fosforescente pot fi însămânțate decorativ într-o varietate de moduri, variind de la punți de piscină, terase și zone de divertisment în aer liber până la blaturi de bucătărie și vanități pentru baie.

Ele pot servi, de asemenea, ca un sistem eficient, auto-emițător de găsire a căilor în zonele cu lumină scăzută, cum ar fi scările și holurile.

𝗢𝗙𝗘𝗥𝗧𝗔 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗙𝗢𝗡𝗜𝗖 𝟬𝟳𝟱𝟳𝟱𝟬𝟮𝟳𝟳𝟲